Stilte Voor De Storm

Stilte Voor De Storm (14)

In mijn laatste blogpost                                                                                                                             van 29 juli jl. schreef ik: “Na vier jaar en twee maanden van schrijven, reseach verrichten, teruglezen, schrappen en herschrijven kan ik jullie allemaal nu vol trots melden dat mijn manuscript af is! En is het nu Tijd voor vakantie.”  Nu, vijf maanden later, ligt de zomervakantie alweer een tijdje achter ons en maakt iedereen zich alweer op voor de feestdagen.

‘Hoe is het eigenlijk met je boek?’                                                                                                                Dat is een veel gestelde vraag. En terecht, want na zo’n lange “radio” stilte kan ik me voorstellen dat jullie nou eindelijk wel eens willen weten hoe het er mee staat. En wat ben ik blij dat jullie deze vraag nog steeds aan mij stellen. Waarom? Omdat dit betekent dat jullie het boek nog steeds niet vergeten zijn. En dat waardeer ik enorm. Maar dan nu; het boek is inmiddels door verschillende mensen geredigeerd. En de reacties die ik terug kreeg van het redigerende-team waren mooi, opbouwend, hartverwarmend, maar tegelijkertijd ook kritisch. Unaniem waren ze van mening dat het boek er moet komen en met de nodige aanpassingen hier en daar, zal het boek er nog beter van worden. Kortom; er is nog genoeg werk aan de winkel. Maar toch heeft het herschrijven de afgelopen maanden even op een heel laag pitje gestaan.

Ons eigen bedrijf     VakantiehuisPartner LogoDe reden hiervoor heeft alles te maken met het feit dat Ivo (mijn man) en ik samen onze krachten hebben gebundeld en ons eigen bedrijf zijn begonnen. Wij gaan iedereen die een vakantiehuis verhuurt, helpen hier meer plezier en profijt uit te krijgen. Hospitality (gastvrijheid), betrokkenheid, het beste in mensen naar boven halen, (doen waar je goed in bent en wat je leuk vind) goed luisteren naar de wensen van anderen en het ondersteunen en klaarstaan voor anderen, daar ligt ons hart. En dat is waar we het verschil gaan maken.

Studeren                                                                                                                                                                De afgelopen maanden ben ik dan ook flink bezig geweest met het volgen van diverse online marketing cursussen en seminars. En wat is dat allemaal interessant en super leuk om daar mee bezig te zijn. Zelfs wanneer de theorie soms best pittig blijkt te zijn, blijf ik alles keurig netjes volgen en haak ik niet af. (en dat is in het verleden wel eens anders geweest wanneer ik de leerstof te moeilijk vond)

Stilte voor de storm                                                                                                                                         Maar niet alleen zal ik blijven studeren, ook zal ik, wat ik geleerd heb, zoveel mogelijk proberen toe te passen in de praktijk. Dus dat betekent dat ik meer zal gaan bloggen, zowel voor mijn eigen website, als voor ons eigen bedrijf en zal ik veel meer op de verschillende Social Media platforms te vinden zijn. Maar ook het “herschrijven,” van het manuscript zal ik zeker niet uit het oog verliezen en ook hier zal ik hard aan blijven werken. Wanneer het boek definitief af zal zijn en gepubliceerd zal gaan worden, daar durf ik helaas nog niets over te zeggen. Wel doe ik mijn uiterste best om het boek rond april/mei 2016 uit te brengen. Dus wanneer sommigen van jullie al om 05.00 uur licht zien branden in de huiskamer, of mij minder door de wandelgangen en op het schoolplein zien rondlopen. Dan ben ik aan het werk. Maar…voor een gezellig en goed gesprek ben ik altijd in. En dat vind ik minstens net zo belangrijk.                                                                                                                                 

 

Sorry, comments are closed for this post.